Dacă sunteți în căutarea unei distracții fascinante și distractive de iarnă, trebuie să mergeți la Bukovel și să începeți snowtubing!

Snowtubing – o coborâre de la o pantă de zăpadă mic pe sanie gonflabil (Tübach). Acest tip de petrecere a timpului liber a devenit foarte popular în ultimii ani, pentru că, în scopul de a obține de pe roller coaster-ul de la o pregătire specială Tube nu este necesar – trebuie doar să se bucure de plimbare și să se distreze. De asemenea, trebuie remarcat faptul că de zăpadă sănii tubing este mai puțin traumatică.

Cine poate face cu snowtubing

Răspunsul este simplu – persoane de orice grup de vârstă. Pentru snowtubing în Bukovel există două trasee: unul pentru adulți și copii de la 3 ani-Yoh, iar al doilea – pentru adulți și copii de la 8 ani. coborâri lungime de 100 m și 230 m, respectiv. Pentru a ridica furnizate piesa scara rulanta.Ce determină viteza de pe coborâri

Viteza poate varia ușor în funcție de starea vremii. Dacă sunteți un iubitor de conducere rapid, cel mai bun timp pentru schi – la rece de zile sau după apusul soarelui. În zilele calde, viteza de coborâre poate fi redusă.

Ce se poate face în cazul în care nu există zăpadă

Nu-ți face griji! Sistemul modern al pârtii de zăpadă artificială în Bukovel vă permite să circulați în orice vreme toată iarna.

În cazul în care pentru a găsi, prețurile și orele de deschidere a snowtubing în Bukovel

Piesa, a cărei lungime este de 100 m, este situat în zona centrală, în apropiere de „Shelter“. Pista de 230 m lungime dispus în partea de jos a №2 stația de ridicare.

Lista de preturi:

  1. Costul unei coborâri este de 25 UAH,
  2. 1 oră de echitatie va costa 150 de grivne,
  3. 2 ore – 250 UAH.

Program de lucru: Decembrie – martie, de la 09:00 la 17:00 zilnic.