Nu știi cum să schii sau snowboard, dar vrei să-ți petreci activ vacanța de iarnă în Bukovel? Apoi este timpul să mergeți la snowbike!

Ce este un snowbike

SnowBike este o „bicicletă” cu schiuri în loc de roți. Inițial, acest sport a fost inventat pentru oameni care nu au suficientă putere în picioare pentru a se angaja în schi-alpinism. În prezent, acest tip de activități în aer liber a devenit foarte popular.

Structura snowbike vă permite să urcați pe orice munte pe orice lift, deoarece greutatea „bicicletei de zăpadă” variază de la 3 la 7 kg.Este greu să înveți cum să conduci un snowbike

Învățați să faceți bulgăre de zăpadă este cel mai simplu lucru pe care l-ați făcut vreodată, indiferent dacă sunteți un schior experimentat sau un snowboarder. Dacă știți cum să călătoriți cu bicicleta, considerați că dețineți deja toate abilitățile de bază ale unei biciclete de snowboard.

Pentru patinajul încrezător, este suficientă o singură lecție cu un instructor (nu durează mai mult de două ore).

Cine poate conduce o snowboard?

Atât adulții cât și copiii de la 4 ani pot să snowboard. „Bicicleta de zăpadă” este manevrabilă, ușor de manevrat, potrivită pentru diferite stiluri de călătorie. De asemenea, trebuie remarcat faptul că snowbike-ul reduce riscul de accidentare sportivă.

Unde poți călări un snowboard în Bukovel, prețurile

Puteți să călătoriți cu un snowbike pe traseu, care este situat lângă stația inferioară a liftului №2.

Costul de antrenare snowboarding în Bukovel variază de la 200 la 300 grivne pe oră. Prețul depinde de numărul studenților, de ziua săptămânii și de orele de curs. Instruirea este asigurată la școala de schi (situată vizavi de hotelul Shelter).
Cumpararea snowbike în Bukovel pentru întreaga zi va costa 200 de grivne.
Timp de lucru: Decembrie-martie, de la 09:00 la 17:30 zilnic.