Segway în Bukovel

Este manevrabil, silențios, fiabil, ecologic și compact, permite depășirea rapidă a diferitelor distanțe. Este comparat cu un scuter, un scuter electric și o bicicletă. Nu ați ghicit despre ce este vorba? Așa e, bineînțeles, despre un vehicul electric cu două roți cu sistem de auto-echilibrare.

Primul sigvei a apărut în 2001, pentru că inventatorul său de dezvoltare, Dean Kamen (SUA), a petrecut 10 ani. În 2006, a avut loc modernizarea cârmei – nu s-au făcut schimbări prin apăsarea tastelor, ci prin rotirea volanului.

Cum funcționează segway

Principala caracteristică a segway-ului este sistemul de echilibrare automată, care reacționează la cea mai mică schimbare a poziției corpului persoanei care se află pe platforma vehiculului. Pentru a începe mișcarea, trebuie doar să vă aplecați înainte. Cu cât unghiul de înclinare este mai puternic, cu atât este mai mare viteza. De îndată ce o persoană se întoarce – scuterul începe să se miște în direcția opusă.

Segway are o stabilitate foarte mare. Cădea de la el, de regulă, prin conducere neatentă pe coturi ascuțite și viteză mare. Toată lumea poate călări un scuter – de la copii la oameni de vârstă avansată.

Inchiriaza un segway in Bukovel

Ventilatoarele peisajelor montane uimitoare și plimbările în aer liber trebuie să încerce, cu siguranță, sigul din Bukovel. Scooterul depășește cu ușurință obstacolele și ajunge cu ușurință în locuri unde este imposibil să conduci cu mașina. Puteți mișca repede cu efort minim.

Unde să găsiți segway în Bukovel: lângă stația inferioară a liftului nr. 2.
Timp de lucru: de la 9:00 la 18:00.

Lista de preturi

Costul segway-ului în Bukovel depinde de durata închirierii:

  1. 5 min. – 45 UAH;
  2. 15 min. – 100 grivne;
  3. 30 min. – 200 UAH;
  4. 1 oră – 400 UAH;
  5. 1 zi – 1 500 grivne.

Dorim să vă atragem atenția asupra faptului că sunt furnizate servicii suplimentare, cum ar fi instruirea și livrarea de scutere.