Saună cu piscină în complex Pidghiria

Ce poate fi mai bun decât o baie cu aburi? Pentru slavii baie în Bukovel – nu este doar un loc de spălare a corpului, este un templu de sănătate, de odihnă și de frumusețe. Doar imaginați-vă cum aburi înfăşoară corpul și îl face „imponderabil“, mătură de stejar ajută să vă relaxaţi și să uitați despre toate problemele, iar înot în bazin a restabili puterea și va oferi o mulțime de emoții.

La primul etaj al hotelului Pidghiria în Bukovel s-a plasat spațioasă baie de aburi cu un bazin mare. Turiști, dacă doresc, pot să folosească de o cameră de relaxare în care există toate facilitățile – televizor, masa si scaune din lemn lucrate manual. Cameră este decorată cu uimitor stuc figural cu contururi munții carpați.

Baie de aburi din lemn este construită din ecologic curaţi „brazi“ din Carpați, aici o aroma unica, ce contribuie la relaxare. Baie de aburi poate găzdui simultan până la 10 de persoane.

După abur bun în saună la 100°C, neapărat după aceea ar trebui de cufundă în apă rece. În acest scop, împreună cu baia avem un bazin de apă rece. Bazin are un sistem de mai multe niveluri de curățare, prin urmare apa este întotdeauna cristal limpede. Iar pentru o vacanță relaxantă vă configurează plăcut lumini de neon la bazin și la cascada. Toti vizitatorii vor putea petrece timp în bar, în cazul în care, în afară de băuturi tradiționale, de asemenea, pot încerca un ceai unic de vindecare din plante și fructe padurilor Carpaţi. Pentru ceai este recomandat a încerca miere carpatică naturală.

Sauna în Bukovel vă veți aminti cu colorare și stare de spirit specială!