Cameră de sare

Cameră Sare a fost creat pentru persoanele care doresc nu numai să se relaxeze, dar să îmbunătățească sănătatea lor. Această este o imitație special de peșteri de sare naturale. Microclimatul camere cu aer de mare reproductibil are proprietăți de vindecare care au fost cunoscute inca din cele mai vechi timpuri.

Pereții a Camerei sunt compuse din blocuri speciale cu sare de mare, iar sub picioarele un covor cu cristale de sare. Galogenerator risipește molecule saturate de potasiu, calciu, sodiu, magneziu si brom ionizat de aerosoli de sare. Aici oaspeţii pot relaxa în fotolii confortabile, şi se bucura de muzica liniștită, cu atmosfera de linişte şi pace..

Problemele și boli, cu care poate ocupa camera de sare

Eficienţa influenței camerei de sare se manifestă printr-un microclimat special, această compoziție specială de gaz, presiunea anumită atmosferică și o temperatură constantă. In plus, nu exista alergeni și bacterii, iar ioni încărcați negativ care sunt în aer, au un efect terapeutic.

Acești ioni penetrează în pielea, încep a stimula toate organele relevante, care în prin cele din urmă dau un efect pozitiv asupra întregului organism.

 1. Se stabilește nivelul de lucru tractului gastro-intestinal;
 2. Se îmbunătățește somnul și sistemul nervos, în general;
 3. Se extind capilarele, ceea ce reduce sarcina asupra inimii și a vaselor de sange;
 4. Se curățește sistemul respirator;
 5. Se restabilesc procesele metabolice;
 6. Se îmbunatațește circulatia limfei;
 7. Se stimulează sistemul imunitar.

În afară de datele de acţiune medicale, către plusurile camerei de sare se poate atribui faptul că, datorită atmosferei speciale, prin piele, incep a ieși toxine, iar celulele pielii vechi sunt înlăturate. Acest lucru ajută la creşterea de oxigen si elemente utile, ceea ce duce la efectul de întinerire.

Cu toate acestea, nu este de dorit să vizitează camere de sare oameni care au contraindicații la speliologie, şi anume:

 1. sarcina;
 2. insuficiență respiratorie;
 3. hipertensiune arterială de gradul trei;
 4. SARS în timpul exacerbării;
 5. Stare postinfarctică și post-accident vascular cerebral;
 6. scleroza pronunțată a vaselor cerebrale și cardiace;
 7. hemoptizie;
 8. patologia severă a organelor și sistemelor organismului;
 9. predispoziția la sângerare;
 10. Intoleranță individuală.

Efect unic al sesiunii de o jumătate de oră se va corespunde mai multe ore de somn intens în aer proaspăt. Datorită microclimatului util al camerei de sare, toți oaspeții hotelului nostru în Bukovel pot experimenta de efectele speciale de întinerire şi de sănătăţii, precum și de a consolida sistemul lor nervos, care cu siguranţă vă va oferi o mare de energie.