Sală de biliard

Complexul hotelier Pidghiria are propria sală de biliard. Aici vă puteți suficient se bucura de comunicarea cu prietenii, după ce aţi jucat câteva partide în „biliard rusesc“. Atmosferă confortabilă va permite vizitatorilor să simte o adevărată vacanță de lux.

Sală noastră de biliard este 2 mese calitative pe 8 și 11 metri, canapele şi fotolii din piele și de asemenea, muzică plăcută.

Un joc emoţionant în „biliard rusesc“, atrage pe fiecare. Dar astăzi acest lucru nu este doar un club de lux, de asemenea, este un sport popular. În plus, o mulțime de oameni creativi, printre care cunoscuți regizori, actori, artiști nu pot renunța la pasiunea sa pentru biliard. „biliard rusesc“ – o simbioză de joc incitant, plăcere și beneficii.

Sală de biliard deschisă în complexul hotelier Pidghiria, în orice moment al anului până la ora 22:00. Turiști aici pot nu doar a juca mai multe partide de biliard rusesc, dar pur și simplu să-și petreacă timpul cu un pahar de vin, vizionănd cum jucători jucători cu experiență își perfecționează abilitățile lor de calificare. O atmosferă plăcută și confortabilă, muzică liniștită şi comunicarea cu ca-minded, vă va permite să vă relaxați cu adevărat și să uitați de toate problemele și, de asemenea, va tine emoții pozitive pentru toată seara și pentru a doua zi.