Rafting în Bukovel

Pentru vacanţa de vară activă şi extreme ar trebui să încercați rafting în Carpați. Nu este doar adrenalină şi viteză, dar, de asemenea, apa curată cristalină si natura veşnic calmă. În contextul acestor contraste, rafting pe plute si catamarane pe râuri de munți Carpați, precum Ceremuș, Prut şi Ceremuș Negru, va face vacanța dumneavoastră în Bukovel memorabilă iar instructori calificaţi va avea grijă de siguranţa dumneavoastră.

Mare de emoţii pozitive şi prospeţime veți obține de la trecerea pragurilor a râurilor de munte pe plute în echipamente sportive specialepe. Aici vă puteți bucura de vederi deschise ale malurile pitorești și pantele munților împânzit cu covoare verzi.

Organizarea de rafting

Complexul hotelier „Pidghiria” organizează coborâre pe un râu de munte cu un instructor profesionist. Veţi experimenta o impresie de neuitat şi veți obţine adrenalina. Despre training si echipament puteţi afla la administrator nostru la recepţie sau prin telefon. Vom încerca să facem odihna oaspeţilor noştri cea mai interesantă şi variată, astfel încăt, să reveniți la noi și la anul viitor!

Rafting pe râul Prut

Râul Prut – este o Mecca pentru iubitorii turismului de apă. Una dintre cele mai faimoase afluenţi ai Dunării, originile care își iau începutul de munte Goverla. Si daca doriți ceva mai mai fascinant și ascuțit, atunci vă recomandăm să încercaţi coborâre pe plute în Carpați.

Rafting pe râul Ceremuș Negru

Râul Ceremuș Negru este locul perfect pentru iubitorii de rafting. Râul de munte este foarte dinamic şi are multe praguri. Acesta este un loc minunat pentru cei care sunt gata să vă stârni nervii. Atractiv este că există, de asemenea și rute mai liniștite în special pentru cei care au luat mai întâi o paletă.

Odihnă activă unică şi impresii de neuitat

Rafting în Ucraina are o istorie destul de lungă, astfel încât toate traseele sunt cercetate de mult timp şi pregatite calitativ de instructori profesionişti pentru rafting în condiţii de siguranţă. Echipament sportiv profesional va oferi nu numai siguranţă dumneavoastră ci şi confortul de coborâre pe râuri de munte.

Tururi de rafting în Carpatii este nu doar o vacanţă care nu veţi uita pe o lungă perioadă de timp, acesta este, de asemenea, încă conectare cu natura sălbatică, noi întalniri și cina in jurul focului.