Plimbari cu snowmobilul

Doriți să obțineți o nouă porție de adrenalină? Atunci, vă duceţi la un safari de zăpadă în Bukovel! Vă așteaptă plimbări cu snowmobilul pe terenuri acoperite cu zăpadă în Carpați, frumusețea și farmecul care este imposibil de descris în cuvinte. Peisajele pitorești, lacuri limpezi ca cristal, râuri de munte, patrimoniu cultural bogat – toate acestea vă așteaptă în locul perfect în Ucraina – în Carpați.


Vacanța de iarnă extreme pentru întreaga familie

Plimbări cu snowmobil – nu este doar pentru extremiştii disperate, Acest tip de vacanță este potrivit şi pentru iubitorii de natură și pentru romanticii care pot aprecia frumusețea vârfurilor Carpați.
Pentru a face un tur cu snowmobilul nu este necesar să ai unele aptitudini sau cunoștințe speciale. Pentru adult este suficient a asculta instructajul și a face cateva plimbari pentru a stăpâni acest tip de transport.

Faptul că snowmobile moderne sunt extrem de ușor de operat, și toate butoanele necesare sunt amplasate pe volan: pentru a merge, apăsați cu degetul mare drept pe maneta de gaz, pentru a opri – eliberați-l. Dar să nu vă faceți griji, pentru că toți turiștii însoțește un instructor profesionist, care va stabili direcția de deplasare și viteza.

Opriri în această cursă este prevăzut, de asemenea, în scopul de a se bucura de vederi frumoase. Dar, amintiți-vă că respectarea tehnicii securității, în timpul plimbării cu snowmobil este una dintre componentele principale ale unei odihnei în Bukovel.

Sunteți gata pentru a obține emoții vii?

Safari iarna în Bukovel va vor umple vacanta de familie cu emoții vii noi. Veţi deveni eroul principal unei călătorii de neuitat și veţi dilueaza odihna în munții cu impresii noi.

Plimbări cu snowmobil – este cel mai bun mod distractiv și interesant de a petrece timpul cu prietenii sau cu persoana iubită în timpul iernii. Acea adrenalina și pozitiv pe care le veţi obține vă va da putere în zilele de lucru și le-a face nu atât de sumbre.