PlimPlimbări cu atv-uri, lupta cu carpatică natura și simţul vitezei – ce poate fi mai bine?

Atv-ul combină cu succes permeabilitatea de suv și manevrabilitatea motocicletei. Dar cel mai important este faptul, că să învețe cum să-l gestioneze poate absolut toată lumea! Pentru acest lucru, fiecare trebuie să treacă instructajul privind respectarea tehnicii de securitate, a primi toate informațiile relevante pentru echipamentul și înainte – spre natura.

Profesioniști cu experiență pot testa pe sine pe piste dificile iar șoferi- începători va perfecționa abilitățile și se vor bucură de vederi incredibile ale traseurilor mai simple.

Atenție: plimbari cu atv-uri sunt disponibile pentru vizitatori, care sunt în vârstă peste 14 ani!

Călătorie de neuitat pe atv-uri în Bukovel

Plimbări cu atv-uri nu este doar o distracție ultramodernă, ci și o modalitate de a obține o parte din adrenalină, fără să vă fie frică de viața voastră. Oricine își poate permite să ia un astfel de transport pentru uz temporar. Nu veți regreta niciodată de banii cheltuiți! La urma urmei, acele sentimente pe care le veţi simți, acele peisaje pe care le veţi vedea și acele amintiri care vor rămâne – sunt neprețioase.

Specialiștii noștri vă vor ajuta în alegerea unui traseu, iar pentru șoferii cu experiență – vor arăta trasee neexplorate. Veți putea singuri a determina lungimea și nivelul de dificultate, iar confortul de vacanță în Bukovel va avea grijă un instructor personal.

Îmbrăcăminte pentru o plimbare ar trebui să alegeţi în funcție de complexitatea și durata aproximativă a călătoriei. Detaliu plăcut în preț de închiriere atv-lui se include casca și mănuși.

Trofeul-reid

Puteți merge, nu la plimbare, ci într-o întreagă călătorie cu atv-ul. Veti depasi sute de kilometri de off-road ucrainean și veţi putea bucura pe deplin cu natura Carpatică.

Safari

O călătorie exotică pe bobinaje trasee forestiere a impresiona pe toată lumea! Toate parcarele dotate cu grătare, astfel încât puteți organiza un picnic în orice moment.

Măreția munților, frumusețea peisajelor și un sentiment de libertate – toate acestea vă așteaptă în timpul unei plimbări cu atv-ul în munții Carpați!