Hotel în Bukovel cu bazin

Vacanță de vară în Carpați, cu un bazin superb a plăce la toată lumea. A se bronza și a înota înconjurat de păduri și munți – ce ar putea fi mai bine? Este cunoscut faptul că apa este un tratament bun pentru eliberarea stressului, stabilizarea presiunea, normalizarea somnului si imbunatațește silueta, făcându-o subțire și frumoasă. Prin urmare, în cele mai bune hoteluri din Carpaţi este neapărat bazin. Complexul hotelier Pidghiria – nu este o excepție.

Hotelul întotdeauna oferă un spațios bazin în aer liber, de dimensiuni mari – 7×15 m. Nu fiecare hotel în Munţii Carpaţi se poate lăuda cu un astfel de bazin. Acesta va fi evaluat, așa de suporterii organizării înotului la o distanță, cât și cei care vor să se scufunde după bronzare la soare Carpatic. Există, de asemenea, zona mică de adâncime pentru copii.

Avantajele unui hotel cu un bazin în Carpaţi

Pentru turişti este important, ca nimic să nu deranjază o cazare confortabilă, şi acest lucru deține nu numai camere confortabile şi bine întreţinute ale hotelului, dar și bazin. Pentru relaxarea oaspeţilor, acesta ar trebui echipat cu un sistem autonom de încălzire a apei şi sistemul de control al calităţii acestei. Zona din jurul bazinului trebuie să fie curată şi bine întreţinută, de asemenea, ar trebui să fie protejate de vânturile. Toate acestea are complexul hotelier Pidghiria.

În bazin nu este permis să sari!
Bazin este deschis de la 8 de dimineața până la 21 de seară

Înot pentru sănătate

În bazinul nostru cu apă curată cristalină absolut fiecare poate gratuit a îmbunătăţi sănătatea sa, a consolida imunitatea, a normaliza tensiunea arterială, a elibera tensiunea din muşchi şi a calma sistemul nervos. În plus, pe teritoriul în jurul bazinului în Pidghiria sunt plasate șezlonguri confortabile, pe care va fi plăcut se bronza şi a gusta băuturi răcoritoare locale.