Pescuitul în Bukovel

Pescuit – este una dintre cele mai comune şi cele mai populare forme de recreere pentru bărbați. În timpul pescuirii vă puteți retrage în intimitate și să relaxați de la viața de oraș, a scăpa de problemele în familie și doar stând de dimineața pe scaune pliante confortabile, a vorbi cu prieteni sub sunetele magice a naturii și cobitor de broaște. Iar dacă reuşiţi să prindeți plătica mare sau stiuca, atunci acest lucru va oferi emoții pozitive pentru intreaga zi.

Regiunea Carpatica este renumită nu numai pentru munții sale uimitoare, dar, de asemenea, cu un număr mare de mici curate râuri și lacuri, în cazul în care locuiesc de obicei pești diverse, cum ar fi păstrăv. Dacă iarna Carpați – sunt lăcașul pentru toate schiori și snowboarderi, vara – un adevarat paradis pentru pescari.

Organizarea de pescuit în hotelul „Pidghiria”

Hotelul Pidghiria în Bukovel oferă tuturor vizitătorilor săi plecări la pescuit în populare ferme de păstrăvări unde în apele locale, în afară de păstrăvi există peste 70 de specii de pești, cum ar fi: sudac, vobla, somon, stiucă și altele. Pescuitul în Bukovel – este, de asemenea, o condiție de pescuit confortabilă, care, datorită locației bune a stațiunii, sunt păstrate atât în vară, cât și în timpul iernii. Acici nu există vânturi puternice și înghețuri scârțâitoare. O varietate de locuri pentru pescuit vă va permite să vă petreceți vacanța în stațiunea Bukov