Stațiunea de schi Bukovel a câștigat recent o popularitate atât în Ucraina, cât și în străinătate. Există multe facilități de sport și divertisment, precum și numeroase atracții.

În ianuarie 2007, în centrul complexului turistic a fost deschis un patinoar în aer liber. Arena de gheață oferă oportunități unice de patinaj, în seara sunt spectacole de gheață și meciuri de hochei, pe care oricine poate deveni un participant.

Infrastructura arenei de gheață

Pe perimetrul arenei de gheață din Bukovel există laturi defensive. Iluminatul excelent și muzica bună vă permit să vă bucurați în plină călătorie.

Pe teritoriul patinoarului există o închiriere de căști, patine (atât pentru copii cât și adulți) și echipamente de hochei de la producători de renume. Există un dressing cald, un uscător și o mașină pentru ascuțirea patinei. Pe lângă patinoarul este un restaurant norocos Bull, piețe de desfacere fast-food, cafenele, hoteluri și așa mai departe. Instructori de lucru, dintre care unii sunt maeștri de sport și participanților la Jocurile Olimpice.Programul de lucru și prețurile patinoarului din Bukovel

Patinoarul este situat în inima stațiunii de schi Bukovel și este deschis zilnic de la 10:30 la 22:00 (de la decembrie până la mijlocul lunii aprilie).

Durata unei sesiuni este de 45 de minute.
Pauză tehnică la fiecare oră (15 minute). La fiecare oră de două ore, se toarnă gheață, care durează o jumătate de oră.

În lumina zilei (de la 10:30 la 16:30) costul de închiriere de patine este de obicei mai ieftin:

  1. 80 grivne pentru adulți;
  2. 55 grivne pentru copii.

Evening Skating (de la 17:00 la 22:00):

  1. 110 UAH pentru adulți
  2. 70 grivne pentru copii.