Loc de joacă pentru copii

În pregătirea pentru călătorie în Carpați cu copii, este foarte important de a găsi un hotel acceptabil, cu toate conditiile pentru copii, în caz contrar copil plictisit poate strica cu ușurință vacanța. Cel mai bine este de a alege un sat mic de vacanţa, în care hotelul este situat departe de drumurile principale și nu vor fi zgomotoase restaurante și discoteci. Pe teritoriul hotelului trebuie să fie un bazin și loc de joacă pentru copii, iar în camere paturi pentru copii.

Copilul nu trebuie să fie plictisit, fiind în vacanță de familie în Bukovel. Este important ca copilul să fie întotdeauna implicat în jocuri active, care îl vor ajuta să se adapteze mai rapid în lumea înconjurătoare și vor învăţa agilitate și dexteritate.
Toate aceste condiții pentru copii și părinți are hotelul Pidghiria. Avem cel mai mare loc de joaca pentru copii instalat. Aici există tobogane, leagăne și diverse casuţe, precum și trambulină.

Puteți oferi pentru toată familia o vacanță fascinantă, contactaţi-ne direct si rezervaţi o cameră în avans. Preţuri în Bukovel în Pidghiria disponibile – la nivel de hoteluri, pe măsură ce lucrăm fără orice sporuri operatorilor de turism.