La 3 km de hotelul nostru se află Lacul Molodosti – cel mai mare rezervor artificial din Ucraina.

Lățimea lacului este de 140 m, lungimea este & ndash; 750 m, adâncimea în unele locuri 8 m. Lacul o plaja confortabilă (s scaune, parasolare, vestiare și puncte de vânzare), a cărei lungime este de aproximativ 2 km. În timpul verii puteți face schi nautic, catamarane, hidrocicli etc. Puteți vizita o școală de scufundări sau puteți zbura la FlySurf. Pentru cei mai tineri turiști există tobogane de apă și alte distracții.Este de remarcat faptul că pentru siguranța și confortul turiștilor, rezervorul este împărțit într-o zonă de scăldat și o zonă pentru atracțiile de apă. Salvatorii și instructorii profesioniști lucrează pe întreg teritoriul.

Particularitatea lacului este apa – este atât de transparentă încât, în vreme clară, în unele locuri puteți vedea fundul.

În timpul iernii, în Bukovel, lacul îndeplinește o funcție diferită: apa este luată din rezervor pentru a crea o acoperire de zăpadă.

VODA day & night club

Pe malul lacului Molodosti există o zi unică complexă VODA & amp; club de noapte. Există un parc acvatic gonflabil, o piscină mare cu terasă pentru plajă, 4 jacuzzi, precum și băi de aburi romane, saune finlandeze și mediteraneene, o peșteră de sare și o sală de gimnastică mare cu zone pentru box și yoga. Seara, se organizează diverse programe, petreceri și discoteci cu participarea vedetelor de spectacol ucrainene.

 

Prețuri pentru servicii și divertisment

  • Taxa de admitere pentru Lacul Tineretului pentru adulți este de 20 UAH, pentru copii – 10 UAH
  • prețurile pentru închirierea șezlongurilor variază de la 40 la 85 grivne (am dori să atrageți atenția asupra faptului că pentru cei care au închiriat șezlonguri, intrarea pe plajă este gratuită)
  • schi nautic și jet ski: 3 minute de schi – 200 grivne, 5 minute – 300 grivne
  • scufundări: puteți merge la școala de scufundări de la vârsta de 14 ani. După antrenament, se scufundă la o adâncime de 8 m – costul este de 400 UAH
  • FlySurf este o atracție interesantă pentru apă, care ar putea combina cele două elemente – apă și aer. Un zbor de cunoștință (5 minute) vă va costa 390 grivne, 10 minute – 690 grivne, 20 de minute (două lecții de 10 minute) – 1290 grivne