Închiriere de schiuri in Bukovel

Înainte de a merge la o stațiune de schi mulți se gândesc dacă este necesar a lua echipamentul cu ei. Acest lucru absolut nu este necesar. Tot ce va trebui pentru o odihnă confortabilă, inclusiv închirierea de schi și snowboard este la hotelul Pidghiria în Bukovel.

O gamă largă de echipamente de primă clasă pe toate modelele si dimensiunile de branduri renumite, precum și închiriere de snowboard și multe altele vor face odihnă dumneavoastră chiar mai plăcută. De asemenea, dacă doriți să arătați în fiecare zi într-un mod nou, puteţi schimba cu uşurinţă uneltele de schi închiriate pe alte. Iar daca veți plictisi de snowboard-ul dvs., atunci doar schimbați-l.

Noi monitorizăm strict calitatea echipamentelor furnizate, astfel încât nici o probleme tehnice nu trebuie să apare.

Vizitând complexul nostru, puteţi relaxa cu adevărat şi nu va trebui să vă faceţi griji despre nimic, datorită profesionalismul specialiştilor noştri precum şi calitatea şi viteza serviciului. Pentru vizitatorii noștri noi oferim în fiecare zi închirierea de schiuri şi snowboardului la preturi mici. Cele mai recente modele de snowboarde şi echipament de schi, precum şi servicii la nivel European, vă va permite cu adevărat să vă bucuraţi de vacanţa şi uitaţi despre toate problemele.