инфраструктура гостиницы Подгорье

Servicii şi infrastructură

Complexul hotelului Pidghiria – este o gama de distracții și complexul plin de servicii, vizează odihna oaspeților. Aici toată lumea a găsi ceva pe plac. Am creat condițiile pentru ca oaspeții să nu simte nevoile. Personal amabil și servicii de calitate – aceasta este ceea cu ce suntem cu adevărat mândri. Sperăm că dumneavoastră veți împărţi cu noi acest sentiment..

Deci, ce servicii oferim:


Închirierea de schiuri

Mergând la o statiune de schiuri, puteți să nu vă faceţi griji despre echipamente – oferim servicii de închiriere de schiuri. Calitate excelentă și 100% disponibilitate sunt garantate.

Închirierea bicicletelor

Serviciul care este popular in sezonul de vară. Atât de frumos să călătorești pe căile înguste de munte, prin luncă şi respira libertate deplină!

Baie cu aburi

Un loc grozav pentru sa încălzi după schi, precum şi pentru a îmbunătăţi sănătate şi de a comunica cu prietenii. De asemenea, în baie, există un bazin și o cameră de relaxare.

Piscină

În zile atât de calde este bine să scufunzi în apa răcoroasă a bazinului, care este situat chiar în curtea complexului nostru. În apropiere se află şezlonguri unde puteţi să vă bronzați şi să bucuraţi de frumuseţea naturală uimitoare.

Loc de joacă

Pentru cei mai mici dintre oaspetii nostri oferim divertisment – un loc de joacă pentru copii cu trambulină şi tobogan, care nu vor lăsa copii să plictisească.

Restaurant

Un loc minunat unde va puteti petrece un timp frumos, a sărbători ziua de naștere sau a organiza un banchet. Meniu din bucătăria ucraineană şi europeană vă va impresiona cu diversitatea sa.

Pizzeria

Masa rapidă, deliciosă şi satisfăcătoare puteți găsi la pizzerie noastră. Atmosferă relaxată uşoară şi o gamă largă de feluri de mâncare va bucura iubitorii de preparate din bucătăria italiană.

Sală de biliard

Ce să faci în timpul liber? Joaca un joc de biliard. Aici există, de asemenea, canapele și fotolii pentru grupul de sprijin.

Camera de sare

Un loc neobișnuit și magic – o lumină frumoasă, o atmosferă plăcută vă vor relaxa, iar proprietățile camerei de sare vor ajuta la îmbunătățirea sănătății.

Piscină interioară

Piscina încălzită interioară, de dimensiune de 7*20m, este situată într-o clădire nouă.
Intrarea este de 100 UAH.
Lucrări de la 10 am la 9 pm.