bukovel numere

Cazare în Bukovel, complex hotelier Pidghiria

Pentru toti cei care doresc un loc de cazare în Bukovel, hotelul Pidghiria pare a fi cea mai buna optiune.

În acest loc superb, turistii ce aleg sa ne calce pragul, prefera sa inchirieze camere nu pentru o zi sau pentru un weekend ci cel putin pentru o saptamana, astfel încât noi va punem la dispoziție camere de închiriat care sa se potriveasca preferintelor fiecarui turist în parte.

Odata ce ați ajuns în complexul nostru hotelier, veti fi înconjurati de o atmosfera calda si primitoare încă de la receptie.
Toate camerele hotelului nostru sunt spatioase cât si echipate corespunzător cu tot ceea ce este nevoie pentru a asigura confortul de care fiecare turist trebuie sa aibă parte astfel încât sa obtina o vacanta de vis așa cum dintotdeauna si-a imaginat
Aici în acest loc minunat încărcat doar de lucruri frumoase vor face dintr-o simpla vacanta o adevărata experiența de viata.

Camerele nostre sunt amenajate intr-un stil rustic potrivit locului din care ați ajuns astfel încât toti peretii sunt confectionati din lemn ce emana o aroma unica relaxanta care sa va incante toate simturile.
Camerele sunt dotate cu paturi confortabile, un dulap mare pentru lucruri personale, televizor, cabina de dus cu lumina etc. toate disponibile pentru nevoile turistilor nostri.

Aveți posibilitatea de a inchiria una sau mai multe dintre cele 25 de camere pe care noi vi le punem la dispoziție, precum si una sau mai multe dintre cele 3 apartamente de diferite tipuri având grija sa aveți o sedere confortabila si placuta alături de cei dragi.

O călătorie în sezon de vara ce are ca si destinație Bukovel-ul va da posibilitatea de a cunoaște natura vie așa cum este ea în mediul ei, cu locuri frumoase, aer curat si proaspat, iarba verde cât si o priveliste care sa isi taie respiratia.

Cu toate acestea, dacă vrei sa aveți parte de o experiența cu mult mai grozava atunci iarna este cel mai potrivit moment al anului si asta pentru ca Bukovel-ul este cu mult mai vizitat si apreciat în acest sezon tocmai pentru ca adaposteste una dintre cele mai populare si grozave statiuni de schi din lume.
Dacă vreti sa cunoașteți adevărata frumusețea a locului, iarna este cel mai bun prilej când o puteti face.

Turistii ce aleg sa isi petreaca vacanta în acest loc de recreere si confort vor avea parte doar de experiențe placute insotite de trairi pe care le vor impartasi ulterior la o ceașcă de ceai sau cafea cu ceilalți.
Datorită infrastructurii dezvoltate, oferim servicii ca la carte la preturi avantajoase pentru o vacanta plina de activități care sa va deconencteze de probleme si griji.
Alături de o echipa de profesionisti în spate oferim cele mai bune servicii la preturi reduse care sa bucure si satisfaca placerile fiecarui turist în parte.

Camere disponibile de inchiriat:

Camera de inchiriat in Bukovel

Toate camerele hotelului nostru sunt disponibile pentru a fi rezervate online.
În sectiunea noastra de imagini intitulata camere disponibile de inchiriat puteti vizualiza în detaliu diverse fotografi unde la fiecare imagine în parte veti intalni atașata o descrieri despre disponibilitatea camerei cât si dotarile pe care le are.
Un aspect de care trebuie tinut cont este ca rezervarea trebuie efectuata cu aproximativ câteva luni înaintea călătoriei.

Pretul inchirierii unei camere în Bukovel variaza în funcție de mai multi factori:

  • Sezon: Pretul inchirierii unei camere în sezon de vara este cu mult mai redus fata de sezonul de iarna.
  • Hotelul este amplasat la o distanța apropiata de teleschiuri. Desigur, cu cât este mai aproape de teleschiuri cu atât pretul este mai scump. Hotelul Pidghiria fiind localizat la o distanța de 800 m de centrul statiunii.Hotelul Pidghiria este cunoscut nu numai pentru preturile sale reduse dar si pentru locatia sa accesibilă cât si pentru calitatea serviciilor prestate.
    Indiferent de venit, oricine poate găsi o cazare în fermecatorul sat Paleanîțea in Bukovel.
    În toamnă avem adesea oferte speciale care te vor încânta cu siguranță!