буковель коттеджи

Cabane în Bukovel

Cabane hotelului Pidghiria – un loc minunat pentru odihna a companiei mare si prietenoase, mai ales că acestea sunt complet echipate pentru o vacanță confortabilă. Ajungând aici, puteţi relaxa şi să uitaţi despre problemele de zi cu zi – sunteți numai voi, munții frumoși, aer curat și o atmosferă prietenoasă, creată de personalul hotelului nostru.

Oferim clientilor nostri:

Casă confortabilă cu două etaje, care are tot ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil. Există camere spațioase, cu paturi confortabile, 4 televizoare, 2 băi și o bucătărie complet utilată.

de la 126 €

Cabană spațioasă cu un balcon, suprafață de 140 de metri pătrați, are 3 paturi duble și 2 canapele extensibile. Pentru gătire există o bucătărie completă. Cu tehnica: 5 TV-uri, ceainic, uscător de păr, frigider. În baie – WC, duș.

de la 158 €

Casa mare, cu o suprafață de 170 de metri pătrați, care are 4 paturi singulare, 3 dublu și 2 canapele extensibile. Există o bucătărie complet echipată, precum și duș și balcon. În cabană există: 6 TV-uri, frigider, ceainic, uscător de păr.

de la 187 €